Opis

Komora za prekajevanje mesa, rib, sirov, suhomesnatih izdelkov in živil na splošno. Dimna komora omogoča aromatiziranje hrane in razširitev njene ohranitvene strukture.

Komora  je narejena v celoti iz nerjavečega jekla. Ravno tako so iz nerjavečega jekla eno točkovni kavlji za obešanje izdelkov za dimljenje ter predal za gorilnik in pladenj za razmaščevanje. Sprednja vrata so popolnoma odstranljiva, kar omogoči vodoravno vstavljanje rešetk. Rešetke niso del dobave in jih lahko naročite posebej na naši spletni strani.

Za dimljenje se uporablja stisnjen bukov in hrastov les brez uporabe lepil in drugih kemičnih snovi (briketi). Kompresijska obdelava omogoča dvojno učinkovitost glede toplote in dima v primerjavi s stisnjenimi materiali, ki so na voljo na trgu. Regulator vleke zraka in prostor za vstavljanje termometra za kontrolo temperature sta znotraj komore.

Komora za prekajevanje mesa Cold je namenjena za dimljenje po hladnem postopku. Na ta način živila posušimo, dodamo jim okuse in podaljšamo rok trajanja izdelka.

Dodatne podrobnosti
Teža 10 kg
Dimenzije 26 × 21 × 100 cm
Velikost z embalažo

107 x 30 x16 cm

Brand

Reber

Pošiljanje in dostava

Za podrobne informacije o pošiljanju kliknite na Pošiljanje in dostava.