List za žago za kosti – OS

od :6,34 
Rezervni list za ročno žago za kosti – OS, izdelan iz INOX materiala. Na voljo so različne dolžine listov.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

List za ročno žago za kosti

od :7,08 
Rezervni list za ročno žago za kosti.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Žaga za kosti – Profi

39,04 
Žaga za kosti Profi iz nerjavečega materiala in z PVC ergonomičnim ročajem. Različne dolžine lista.

Žaga za kosti

od :38,17 
Žaga za kosti ima PVC ergonomičen ročaj, napenjalec žaginega lista in je izdelan iz nerjavečega jekla. Na voljo so različne
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

List za žago za kosti

od :13,50 
Rezervni list za električno tračno žago za kosti in meso.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Električna žaga za kosti

od :780,00 
Električna žaga za kosti in meso je primerna tako za domačo kot profesionalno uporabo. Je eden izmed pripomočkov, ki ga
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Kolagenska folija Fabios

71,00 
Kolagenska folija Fabios  za izdelavo bodjol, zašinkov,… Navodilo za uporabo: folijo pred uporabo namakajte v 20% raztopini mlačne slane vode

Ovitek za salame

od :11,50 
Ovitek za salame  FASER BAK je primeren za prekajene surove salame, poparjene in kuhane klobase, kuhane in surove sušene proizvode
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Ovitek za tlačenko

od :5,90 
Ovitek za izdelavo tlačenke. Material je 5 slojni poliamid, ki se lahko  polni ročno ali strojno. Ovitek je primeren za
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Ovitek za suhomesnate izdelke

od :9,27 
Ovitek za salame in suhomesnate proizvode. Navodilo za uporabo: ovitek pred uporabo namakajte v 20% raztopini mlačne slane vode cca.15
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Ovitek Fabios za salame

od :5,50 
Kolagenski ovitek Fabios za salame. Rezan je na 50 cm dolžine, različne kalibracije (40-60). Skladiščenje: v suhem in temnem prostoru
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Sofos 4X

od :2,20 
Vezivo za salame in klobase Sofos 4X. Sredstvo, mešanica fosfatov za vezanje vode v klobasah in salamah. Doziranje: do 4
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Salamurin

od :2,50 
Salamurin se  uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje. Uporaba: Meso dobro pomešamo
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Mesarska sol 1kg

1,05 
Mesarska sol za razsoljevanje mesa in vseh vrst klobas. Sol za mesarje se v gospodinjstvu uporablja za izdelavo vseh vrst

Zapik za krvavice

2,50 
Zmleti masi (kuhane svinjske glave, drobovina, riž, ješprenj,…) se doda pražena čebula s črevno mastjo, predpisana količina Zapika za krvavice

Zapik za klobase

2,08 
Zapik za klobase se doda na začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino soli ali Salamurina. Doziranje: do

Zapik za pečenice

1,57 
Predpisano količino Zapika za pečenice se predhodno raztopi v hladni vodi (cca. 1 dcl na kg mletega mesa) in doda

Zapik za domačo salamo

od :2,10 
Zapik za salame se doda na začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino soli ali Salamurina. Doziranje: do
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Motvoz iz lanenih vlaken

4,25 
Sestava: lanena vlakna. Dimenzije: 1,2/3-125m Raba: mesarstvo, kmetijstvo, vrtičkarstvo, splošno.

Lanena vrvica

3,00 
Sestava: lanena vlakna. Dimenzije: 040/3 – 40m Raba: mesarstvo, kmetijstvo, vrtičkarstvo, splošno.

Motvoz lanen

3,20 
Sestava: lanena vlakna. Dimenzije: 040/2 – 60 m Raba: mesarstvo, kmetijstvo, vrtičkarstvo, splošno.

Vrvica BER

od :2,40 
Klobasna preja, 3,5 / 3-slojna. Uporaba v  mesnopredelovalni industriji.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Vrvica AF/6

od :1,28 
Klobasna preja, 3,5 / 3-slojna. Dolžina cca. 25m. Uporaba v  mesnopredelovalni industriji.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Elastična mrežica

od :39,00 
Elastična mrežica –  nogavica se uporablja za vratovino, budjole, svinjski vrat ali manjše kose mesa. Sila in prepustna struktura vodita
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka