Trgovina
List za žago za kosti – OS
Rezervni list za ročno žago za kosti – OS, izdelan iz INOX materiala. Na voljo so različne dolžine listov.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
List za ročno žago za kosti
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Žaga za kosti
Žaga za kosti ima PVC ergonomičen ročaj, napenjalec žaginega lista in je izdelan iz nerjavečega jekla. Na voljo so različne
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
List za žago za kosti
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Električna žaga za kosti
Električna žaga za kosti in meso je primerna tako za domačo kot profesionalno uporabo. Je eden izmed pripomočkov, ki ga
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Kolagenska folija Fabios
Ovitek za salame
Ovitek za salame FASER BAK je primeren za prekajene surove salame, poparjene in kuhane klobase, kuhane in surove sušene proizvode
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ovitek za tlačenko
Ovitek za izdelavo tlačenke. Material je 5 slojni poliamid, ki se lahko polni ročno ali strojno. Ovitek je primeren za
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ovitek za suhomesnate izdelke
Ovitek za salame in suhomesnate proizvode. Navodilo za uporabo: ovitek pred uporabo namakajte v 20% raztopini mlačne slane vode cca.15
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Ovitek Fabios za salame
Kolagenski ovitek Fabios za salame. Rezan je na 50 cm dolžine, različne kalibracije (40-60). Skladiščenje: v suhem in temnem prostoru
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Sofos 4X
Vezivo za salame in klobase Sofos 4X. Sredstvo, mešanica fosfatov za vezanje vode v klobasah in salamah. Doziranje: do 4
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Salamurin
Salamurin se uporablja za izdelavo vseh vrst klobas ter za razsoljevanje mesa in slanine za prekajevanje. Uporaba: Meso dobro pomešamo
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Mesarska sol 1kg
Zapik za krvavice
Zapik za klobase
Zapik za pečenice
Zapik za domačo salamo
Zapik za salame se doda na začetku procesa sekljanja. Masi je potrebno dodati ustrezno količino soli ali Salamurina. Doziranje: do
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Vrvica BER
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Vrvica AF/6
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Elastična mrežica
Elastična mrežica – nogavica se uporablja za vratovino, budjole, svinjski vrat ali manjše kose mesa. Sila in prepustna struktura vodita
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka